Το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ

και οι Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία

σας προσκαλούν στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «…όπου υπάρχουν άνθρωποι»

Επιμέλεια έκθεσης: Γιάννης Γιαννακόπουλος – Μέλος του Δ.Σ. των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια από κοινού πρωτοβουλία για την κοινωνική προσφορά, την αλληλεγγύη, το δικαίωμα των ανθρώπων στην κοινωνική ένταξη και τον πολιτισμό.

Εγκαίνια : Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στις 7:00 μμ.

Διάρκεια έκθεσης : 17 Νοεμβρίου – 30 Νοεμβρίου

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας της έκθεσης : Δευτέρα-Παρασκευή  18:00-21:00, Σάββατο-Κυριακή 10:00-13:00

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Κτίριο Τσικρίκη Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Ιάσονος και Γαμβέττα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 23439                   Email: info@kethea-pilotos.gr

 

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ

 

Το Πρόγραμμα Έγκαιρης Παρέμβασης και Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ για έφηβους, ενήλικες και τις οικογένειές τους ξεκίνησε ως μονάδα εφήβων το 2003 στο Βόλο και σταδιακά εξελίχθηκε σε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απαντώντας σε αιτήματα και ανάγκες  όλης της Θεσσαλίας. Αποδέκτες των ευέλικτων υπηρεσιών του είναι έφηβοι αλλά και ενήλικες που παρουσιάζουν συμπεριφορές υψηλού κινδύνου ή βρίσκονται σε κάποιο στάδιο πειραματισμού , χρήσης ή και εξάρτησης από ουσίες.

Στα 10 χρόνια λειτουργίας περισσότεροι από 2500 άνθρωποι (έφηβοι, ενήλικες, γονείς) δέχθηκαν υπηρεσίες συμβουλευτικής, έγκαιρης παρέμβασης, θεραπείας και επανένταξης. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, η συμμετοχή σε αυτές είναι εθελοντική, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

 

Το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ παράλληλα με το θεραπευτικό έργο, αναπτύσσει μία σειρά από πολιτιστικές, κοινωνικές, επιστημονικές και εθελοντικές δράσεις με στόχο τη διεύρυνση της επαφής και γνωριμίας της τοπικής κοινωνίας με το πρόγραμμα και τις υπηρεσίες του, ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες  στο έργο του.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ μπορείτε να απευθυνθείτε στο 24210 80246 και 77055.