Με το μήνυμα « 10 χρόνια ταξιδεύουμε μαζί στα …… δύσκολα» το πρόγραμμα έγκαιρης παρέμβασης και απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ διοργάνωσε μια σειρά εκδηλώσεων εορτασμού των δέκα χρόνων λειτουργίας του στην πόλη του Βόλου.

–          16 έως 27 Ιουνίου : Πραγματοποιήθηκε έκθεση έργων – προσφορά 35 καλλιτεχνών του Εικαστικού Συλλόγου Βόλου και φίλων για τα 10 χρόνια του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ. Παραβρέθηκε ο κος  Μανώλης Χάρος εικαστικός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ .

 

–          18 Ιουνίου στις 20:00 : Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εορτασμού των γενεθλίων του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ  και της ολοκλήρωσης 10 μελών του προγράμματος . Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο εκπαίδευσης «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» στην Άλλη Μεριά Βόλου και θα  πλαισιώθηκε από τη μουσική μπάντα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ .

 

–          26 Ιουνίου στις 21:30 : Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά με το συγκρότημά τους τραγούδησαν για τα 10 χρόνια του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ και την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «ΜΕΛΙΝΑ».Image4